O nama

Pročitaj više ovdje:

SENEX doo Čelić je stabilna kompanija sa više od 27 godina iskustva u distribuciji, proizvodnji i instalaciji kućnog namještaja. Sa ponosom možemo reći da smo važan partner u industriji u regiji. Glavne djelatnosti su: proizvodnja i distribucija kupatilskog programa, sa akcentom na proizvodnju namještaja, kuhinja, sobnih vrata, gazišta i drugog.

SENEX

Od 2013 razvili smo dizajnerske linije kupatilskog namještaja

Osim toga imamo veliko iskustvo u nabavci i distribuciji širokog asortimana materijala i roba za kućnu upotrebu.


 

Naš tim sastoji se od preko 50 uposlenika, koji su uključeni u odjele veleprodaje, proizvodnje i razvoja. Zahvaljujući otvorenom i naprednom razmišljanju uspjeli smo rapidno rasti u proteklih nekoliko godina, kada smo naš poslovni plan usmjerili u domaću proizvodnju i tako ostvarili odlične rezultate. Na ovaj naćin uspjeli smo uposliti dodatno osoblje različitih profila, te zbog toga sto je SENEX socijalno i društveno odgovorna organizacija, ostvarujemo plan zapošljavanja jedakog broja osoba oba spola.

Trenutno, naša proizvodnja je preko 50 kupatilskih garnitura po smjeni.

Bitno je napomenuti da je SENEX u potpunosti obiteljski biznis bez stranog kapitala.

Kontinuirana ulaganja u aktivnosti razvoja tehnologija, te politika uposšljavanja stručnog osoblja, kao i posebna pažnja prema kvaliteti proizvodnje omogučava nam da budemo inovativni u dizajnu, fleksibilni prema tržište i samim time sposobnima da ponudimo najpovoljniji odnos kvalitete i cijene za našeg krajnjeg kupca.


SENEX AQUA


Kupatila

SENEX BOX


Kuhinje

SENEX ENTER


Vrata

SENEX STEP


Stepeništa

SENEX studio


Dizajn